Sadržaj omogućuje fuzetea

#RefuseToChoose

#RefuseTo
Choose

Kako živjeti bez kompromisa

Ljudi koji su pronašli svoju fuziju

ZsaZsa

ZsaZsa

Imam dvije strasti, glazbu i kuhanje

Jelena Đukanović

Jelena Đukanović

Kako sam spojila riječi i pokrete

Filip Eterović

Filip Eterović

Stalno sam na festivalima - nekada puštam, nekada serviram hranu

Neven Vrbanić

Neven Vrbanić

Moje zmije, fotografija i dizajn

Marko Kovač

Marko Kovač

Pustolovinama spajam ljubav prema prirodi i adrenalinu

Dubravka Maroja

Dubravka Maroja

Pronašla sam savršen spoj u istarskoj šumi

#FindYourFusion

Footvolley

Prvo međunarodno natjecanje u ovom sportu, koji kombinira elemente odbojke na pijesku i nogometa, održano je ne tako davne 2003. u Rio de Janeiru.

Tablet

Desetljećima prije no što su postali sasvim uobičajeni gadgeti, tableti su zamišljeni u kultnom filmu Stanleya Kubricka 2001 Odiseja u svemiru.

Tankini

Prvi tankini, kombinaciju Bikinija i Tank Topa dizajnerica Anne Cole kreirala je sama sebi još kao djevojčica.

Cronut

Treći dan nakon što je kombinacija croissanta i krafne prvi puta ponuđena u jednoj pekari u New Yorku, ispred nje nastao je red u kojem je na cronut čekalo stotinjak ljudi.

Limp Bizkit

Jedan od komercijalno najuspješnijh bendova Nu metala, glazbenog žanra koji spaja hip hop i gitarske rifove, kratke ali intenzivne popularnosti krajem 90-ih.

Paella

Postoje dvije teorije o korijenu imena tradicionalnog španjolskog jela koje spaja okuse mora i kopna. Ili dolazi od francuske riječi za tavu ili arapske za ostatke.

Čudnovati kljunaš

Jedini predstavnik porodice kljunaša i jedini sisavac koji liježe jaja. Također, jedina životinja koja u imenu ima riječ “čudnovati”.

Podijeli svoju fuziju i osvoji putovanje u Bangkok!

Ako i ti imaš svoju fuziju, ako si odbio odabrati samo jedno i umjesto toga jednostavno spojio najbolje od onoga što ti je život ponudio, podijeli svoju priču i osvoji putovanje u Bangkok, fuziju starih budističkih hramova i veličanstvenog skylinea.

Natječaj traje od 14. lipnja do 14. srpnja

Sve što trebaš napraviti je podijeliti priču o svojoj vlastitoj fuziji na Instagramu uz hashtagove #refusetochoose i #findyourfusion. Podijeli fotografiju ili video koji prikazuju tvoju fuziju i bočicu omiljenog okusa Fuzetea, opiši kako si odbio birati i napravio samo svoj životni mix, a naš će žiri najkreativniju objavu nagraditi povratnom kartom za Bangkok.

Prijavi

Podijelite